Urządzenia i Akcesoria
Chicken galantine with dill yoghurt
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
40 slices
Składniki
Chicken galantine
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow), cut in pieces150 g
-
chicken breast skinless, boneless, cut in pieces (3-4 cm)300 g
-
chicken leg meat, skinless, boneless (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
ground black pepper1 pinch
-
1 tsp salt, plus 1 tsp dried mixed herbsvegetable salt homemade,2 tsp
-
water500 g
Dill yoghurt sauce
-
fresh dill leaves only10 - 15 sprigs
-
garlic clove1
-
plain yoghurt300 g
-
mayonnaise50 g
-
salt2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
4 g
Kalorie
140 kJ /
34 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Pesto Bread Rolls
1 godz. 15 min
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1 godz. 15 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 min
Marinated peppers
55 min
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1 godz. 20 min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 godz.
Quince Torta
8 godz.
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 godz.
Spelt and Buckwheat Bread
1 godz. 55 min
Polenta
1 godz.