Urządzenia i Akcesoria
Chicken galantine with dill yoghurt
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
40 slices
Składniki
Chicken galantine
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow), cut in pieces150 g
-
chicken breast skinless, boneless, cut in pieces (3-4 cm)300 g
-
chicken leg meat, skinless, boneless (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
ground black pepper1 pinch
-
1 tsp salt, plus 1 tsp dried mixed herbsvegetable salt homemade,2 tsp
-
water500 g
Dill yoghurt sauce
-
fresh dill leaves only10 - 15 sprigs
-
garlic clove1
-
plain yoghurt300 g
-
mayonnaise50 g
-
salt2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
4 g
Kalorie
140 kJ /
34 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Pearl Rice Meatballs
2 godz.
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Crunchy Granola
2 godz.
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Sweet Potato and Corn Chowder
45 min