Urządzenia i Akcesoria
New potato and asparagus salad with dill pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Peeling potatoes
-
new potatoes fitting through hole in mixing bowl lid600 g
-
water600 g
Dill pesto
-
red onion halved50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
pine nuts50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
fresh dill leaves, plus extra to garnish25 - 30 g
-
pickled capers20 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
Greek yoghurt150 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
New potato and asparagus salad
-
eggs5
-
water1300 g
-
green asparagus ends trimmed, cut in half or into thirds400 g
-
cucumber (opcjonalnie) sliced (2 mm)150 g
-
pine nuts (opcjonalnie) toasted, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
595.8 mg
Białko
22.9 g
Kalorie
2209.2 kJ /
528 kcal
Tłuszcz
32.8 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
39.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black-eyed bean stew with whole squid
5 godz. 15 min
Turmeric Green Tea
20 min
Spiralized Pumpkin with Salami, Gorgonzola and Walnuts
Brak ocen
Mushroom Carpaccio
25 min
Courgette and Potato Parmigiana
1 godz. 15 min
Buckwheat Lasagne
1 godz. 40 min
Sichuan spaghetti
50 min
Sesame salmon and pea soup
1 godz.
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Hummus
5 min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30 min
Baba ghanoush
1 godz.