
Urządzenia i Akcesoria
New potato and asparagus salad with dill pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Peeling potatoes
-
new potatoes fitting through hole in mixing bowl lid600 g
-
water600 g
Dill pesto
-
red onion halved50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
pine nuts50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
fresh dill leaves, plus extra to garnish25 - 30 g
-
pickled capers20 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
Greek yoghurt150 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
New potato and asparagus salad
-
eggs5
-
water1300 g
-
green asparagus ends trimmed, cut in half or into thirds400 g
-
cucumber (opcjonalnie) sliced (2 mm)150 g
-
pine nuts (opcjonalnie) toasted, to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
528 kcal /
2209.2 kJ
Białko
22.9 g
Tłuszcz
32.8 g
Węglowodany
39.1 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Sód
595.8 mg