Urządzenia i Akcesoria
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
pistachio nuts, roasted, shelled, unsalted60 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh basil leaves10 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
red onions halved80 g
-
tahini30 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
miso paste30 g
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
cooked beetroot cut in pieces200 g
-
barley grain120 g
-
water1200 g
-
cherry tomatoes12
-
cucumber200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
294.6 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1024.4 kJ /
244.8 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pink with Purpose
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Brak ocen
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Brak ocen
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 godz.
Vegan Aubergine Rolls
11 godz. 15 min
Steamed bánh mì burgers with pickled carrots
45 min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 min
Green Bean Pizza
3 godz.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Nut bolognese
35 min