Urządzenia i Akcesoria
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
pistachio nuts, roasted, shelled, unsalted60 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh mint leaves5 g
-
fresh basil leaves10 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
red onions halved80 g
-
tahini30 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
miso paste30 g
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
cooked beetroot cut in pieces200 g
-
barley grain120 g
-
water1200 g
-
cherry tomatoes12
-
cucumber200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
294.6 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1024.4 kJ /
244.8 kcal
Tłuszcz
13.4 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pink with Purpose
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Hibiscus and Raspberry Tart
2 godz. 35 min
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20 min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min