Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
TM6 TM5 TM31

Pink Barley Tabbouleh with Pistachios

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 60 g pistachio nuts, roasted, shelled, unsalted
  • 10 g fresh parsley leaves
  • 5 g fresh mint leaves
  • 10 g fresh basil leaves
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 80 g red onions, halved
  • 30 g tahini
  • 10 g freshly squeezed lemon juice
  • 30 g miso paste
  • 2 - 3 pinches salt
  • 2 - 3 pinches ground black pepper
  • 200 g cooked beetroot, cut in pieces
  • 120 g barley grain
  • 1200 g water
  • 12 cherry tomatoes
  • 200 g cucumber

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1024.4 kJ / 244.8 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
13.4 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
7 g
Sód
294.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy