Urządzenia i Akcesoria
Russian beetroot salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
canned sauerkraut (opcjonalnie)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (opcjonalnie)20 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy pea soup
40 min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Turkey roulade with peaches and apricots
2 godz. 10 min
Rabbit stew (Gibelotte)
1 godz. 35 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Potato goulash
1 godz.
Protein pudding
6 godz. 35 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.