Urządzenia i Akcesoria
Russian beetroot salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
canned sauerkraut (opcjonalnie)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (opcjonalnie)20 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
583 kJ /
139 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Light blue coloured eggs
Brak ocen
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Rabbit stew
1 godz.
Fish balls with yoghurt sauce
1 godz. 50 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Tomatillo Avocado Guacamole
10 min
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min