Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ lemon, preferably organic, zest only
- 10 - 12 sprigs mixed fresh herbs (e.g. parsley, basil, chives), leaves only
- 1 garlic clove
- ½ fresh chilli
- 60 g olive oil
- 1200 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g quinoa
- 600 g fresh salmon fillets, skinless (2 cm thick)
- 160 g peppers, cut in pieces
- 50 g red onions, cut in pieces
- 120 g cucumber, cut in pieces
- 150 g feta cheese, cut in pieces
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp vinegar
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g plum tomatoes, cut in pieces (2 cm)
- 1 avocado, flesh only (150-200 g), sliced
- 100 g kale, thinly sliced,
- 1 tbsp pumpkin seeds (opcjonalnie)
- 2 tbsp dried cranberries (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2238 kJ / 534 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 6 g
Alternatywne przepisy
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Cod with citrus butter
50min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45min
Greek style pork stew
45min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Potato and vegetable purée
45min
Crunchy Granola
Brak ocen