Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ lemon, preferably organic, zest only
- 10 - 12 sprigs mixed fresh herbs (e.g. parsley, basil, chives), leaves only
- 1 garlic clove
- ½ fresh chilli
- 60 g olive oil
- 1200 g water
- 1 ½ tsp salt
- 100 g quinoa
- 600 g fresh salmon fillets, skinless (2 cm thick)
- 160 g peppers, cut in pieces
- 50 g red onions, cut in pieces
- 120 g cucumber, cut in pieces
- 150 g feta cheese, cut in pieces
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp vinegar
- 2 pinches ground black pepper
- 300 g plum tomatoes, cut in pieces (2 cm)
- 1 avocado, flesh only (150-200 g), sliced
- 100 g kale, thinly sliced,
- 1 tbsp pumpkin seeds (opcjonalnie)
- 2 tbsp dried cranberries (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2238 kJ / 534 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 6 g
Alternatywne przepisy
Ratatouille
40min
Chicken and warm potato salad
55 min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Guacamole
10 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Crunchy Granola
Brak ocen
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Arabian chicken with couscous
45min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min