Urządzenia i Akcesoria
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions
Składniki
Batbout dough
-
water320 g
-
sugar2 tbsp
-
1 heaped tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast20 g
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
plain flour250 g
-
wholemeal wheat flour80 g
-
durum wheat semolina240 g
-
salt1 ½ tsp
Lamb meatballs
-
olive oil for greasing and frying
-
garlic cloves4
-
fresh mint leaves only, to taste5 - 6 sprigs
-
lamb meat piece, sinew free, boneless cut in cubes (2 cm)600 g
-
hot paprika powder2 ½ tsp
-
ground cumin2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh parsley leaves only, to taste6 - 7 sprigs
-
canned chopped tomatoes600 g
-
water200 g
-
sunflower oil20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
4263 kJ /
1018 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
111 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaetzle
35 min
Almond tuiles
30 min
Meat Stock Paste
Brak ocen
Traditional French chocolate canelé
49 godz.
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1 godz. 10 min
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
2 godz. 15 min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2 godz. 45 min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 godz. 50 min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1 godz. 45 min
Seafood rice
1 godz. 15 min