Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads

Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads

4.7 9 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions

Składniki

Batbout dough
  • water
    320 g
  • sugar
    2 tbsp
  • fresh yeast
    20 g
    1 heaped tsp dried instant yeast, (8 g)
  • olive oil plus extra for greasing
    10 g
  • plain flour
    250 g
  • wholemeal wheat flour
    80 g
  • durum wheat semolina
    240 g
  • salt
    1 ½ tsp
Lamb meatballs
  • olive oil for greasing and frying
  • garlic cloves
    4
  • fresh mint leaves only, to taste
    5 - 6 sprigs
  • lamb meat piece, sinew free, boneless cut in cubes (2 cm)
    600 g
  • hot paprika powder
    2 ½ tsp
  • ground cumin
    2 tsp
  • salt
    1 ½ tsp
  • ground cayenne pepper
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • fresh parsley leaves only, to taste
    6 - 7 sprigs
  • canned chopped tomatoes
    600 g
  • water
    200 g
  • sunflower oil
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1018 kcal / 4263 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 111 g
Błonnik 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...