Urządzenia i Akcesoria
Moroccan filled bread rolls (Batbout)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 pieces
Składniki
Dough
-
water300 g
-
2 tsp dried yeastfresh yeast15 g
-
plain flour500 g
-
salt15 g
-
turmeric powder2 tsp
-
fresh coriander roughly chopped30 g
-
fresh mint leaves only30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only30 g
Spiced meat filling
-
onions cut into quarters100 g
-
fresh coriander roughly chopped30 g
-
fresh mint leaves only30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only30 g
-
yellow peppers cut into pieces50 g
-
red peppers cut into pieces50 g
-
beef mince300 g
-
salt adjust to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper adjust to taste2 pinches
-
ground turmeric2 tsp
-
ground cumin1 pinch
Assembly
-
olive oil for oiling hands and for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
17 g
Kalorie
2134 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chipotle Puff Fish "Tacos"
1 godz. 30 min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 godz. 45 min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Wholemeal bread with green olives and za'atar
2 godz.
Brioche
5 godz.
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 godz. 40 min
Curried Panini Bread - Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Chicken Satay Pizza
1 godz. 50 min
Fatayer with Cheese and Mint
1 godz. 5 min
Baklava with Walnuts
3 godz.
Sesame Chicken Nuggets
40 min
Turkish Flatbreads
2 godz. 10 min