Moroccan filled bread rolls (Batbout)

Moroccan filled bread rolls (Batbout)

4.5 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 pieces

Składniki

Dough
  • water
    300 g
  • fresh yeast
    15 g
    2 tsp dried yeast
  • plain flour
    500 g
  • salt
    15 g
  • turmeric powder
    2 tsp
  • fresh coriander roughly chopped
    30 g
  • fresh mint leaves only
    30 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    30 g
Spiced meat filling
  • onions cut into quarters
    100 g
  • fresh coriander roughly chopped
    30 g
  • fresh mint leaves only
    30 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    30 g
  • yellow peppers cut into pieces
    50 g
  • red peppers cut into pieces
    50 g
  • beef mince
    300 g
  • salt adjust to taste
    2 pinches
  • freshly ground black pepper adjust to taste
    2 pinches
  • ground turmeric
    2 tsp
  • ground cumin
    1 pinch
Assembly
  • olive oil for oiling hands and for frying

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 piece

Białko 17 g
Kalorie 2134 kJ / 510 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...