Urządzenia i Akcesoria
Moroccan filled bread rolls (Batbout)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 pieces
Składniki
Dough
-
water300 g
-
2 tsp dried yeastfresh yeast15 g
-
plain flour500 g
-
salt15 g
-
turmeric powder2 tsp
-
fresh coriander roughly chopped30 g
-
fresh mint leaves only30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only30 g
Spiced meat filling
-
onions cut into quarters100 g
-
fresh coriander roughly chopped30 g
-
fresh mint leaves only30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only30 g
-
yellow peppers cut into pieces50 g
-
red peppers cut into pieces50 g
-
beef mince300 g
-
salt adjust to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper adjust to taste2 pinches
-
ground turmeric2 tsp
-
ground cumin1 pinch
Assembly
-
olive oil for oiling hands and for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
17 g
Kalorie
2134 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Arabian Spice Mix
5 min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 godz.
'Qamar el-din' juice
5 min
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Za'atar bread rolls
2 godz.
Gazelle horns
1 godz.
Spinach Fatayers
2 godz.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min