Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
TM5 TM31 TM6

Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads

4.7 (100 ocen)

Składniki

Batbout

  • 320 g water
  • 30 g sugar
  • 1 tsp dried instant yeast
  • 20 g olive oil
  • 250 g plain flour
  • 80 g wholemeal flour
  • 240 g semolina
  • 1 ½ tsp salt

Lamb meatballs

  • 20 g olive oil, plus extra for greasing and frying
  • 4 garlic cloves
  • 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves only
  • 500 g lamb mince
  • ½ tsp freshly ground black pepper
  • 2 ½ tsp paprika
  • 2 tsp ground cumin
  • 1 ½ tsp salt
  • 1 tsp ground cayenne pepper
  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 800 g canned chopped tomatoes
  • 1 tsp sugar

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
3730.3 kJ / 888.2 kcal
Białko
43 g
Węglowodany
114.1 g
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
10.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy