Urządzenia i Akcesoria
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
Batbout
-
water320 g
-
white sugar30 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
olive oil20 g
-
plain flour250 g
-
wholemeal plain flour80 g
-
semolina240 g
-
salt1 ½ tsp
Lamb meatballs
-
garlic cloves4
-
fresh mint leaves only2 - 3 sprigs
-
lamb mince500 g
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika2 ½ tsp
-
ground cumin2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
canned chopped tomatoes800 g
-
white sugar1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
43 g
Kalorie
3730.3 kJ /
888.2 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
10.8 g
Węglowodany
114.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bhuna gosht
1 Std. 20 Min
Spiced lamb flatbread
2 Std.
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 Std. 20 Min
Spiced lamb flatbread
1 Std. 50 Min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 Std. 35 Min
Pork belly ramen
4 Std. 10 Min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 Min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 Std. 40 Min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 Min
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Sticky drumettes
2 Std. 45 Min
Chiang Mai noodles
25 Min