Urządzenia i Akcesoria
Chilli Beef with Lemon Feta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Lemon Feta
-
lemon thin peelings of skin only, no white pith1
-
feta cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
ground black pepper1 pinch
Beef
-
garlic cloves5
-
onions quartered100 g
-
long red chilli deseeded if preferred½ - 1
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground cumin1 tsp
-
paprika1 Tbsp
-
ground turmeric2 Tbsp
-
ground cayenne pepper½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
tomato purée50 g
-
tinned whole tomatoes400 g
-
dark brown sugar1 Tbsp
-
rump steak cut in pieces (2-3 cm)1000 g
-
tinned kidney beans rinsed and drained (1 x 400 g tin)240 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
67.8 g
Kalorie
3095 kJ /
736 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min
Chicken Étouffée
45 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 godz. 15 min
Mexican Turkey Chilli
40 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min