Urządzenia i Akcesoria
Chicken pastilla
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
blanched almond200 g
-
sugar40 g
-
parsley leaves only30 g
-
onions cut into quarters500 g
-
butter50 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 tsp
-
ground saffron1 pinch
-
ground cinnamon2 tsp
-
eggs6
-
chicken breast fillet cut into pieces (2 cm)700 g
-
fine salt adjust to taste½ tsp
-
ground allspice1 tsp
-
olive oil60 g
-
8 sheets filo pastrybrick pastry8 sheets
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.9 g
Kalorie
2304 kJ /
554 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crêpes
1u. 15min
Pissaladière
1u. 30min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Crêpes
1u. 15min
Nicoise Salad
1u. 15min
Marble cake
2u.
Middle Eastern eggs
45min
Moroccan harira and chicken soup
1u.
Couscous with Chicken and Lamb
1u. 10min
Tuna empanada
1u. 20min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1u. 10min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1u. 10min