Chicken pastilla
TM5 TM31 TM6

Chicken pastilla

4.0 (4 oceny)

Składniki

  • 200 g blanched almonds
  • 40 g sugar
  • 30 g parsley, leaves only
  • 500 g onions, cut into quarters
  • 50 g butter
  • ½ tsp salt, adjust to taste
  • 1 tsp freshly ground black pepper, adjust to taste
  • 1 pinch ground saffron
  • 2 tsp ground cinnamon
  • 6 eggs
  • 700 g chicken breast fillet, cut into pieces (2 cm)
  • ½ tsp fine salt, adjust to taste
  • 1 tsp ground allspice
  • 60 g olive oil
  • 8 sheets brick pastry
    lub 8 sheets filo pastry

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2304 kJ / 554 kcal
Białko
31.9 g
Węglowodany
23.6 g
Tłuszcz
36.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy