Urządzenia i Akcesoria
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
32 pieces
Składniki
-
dried porcini mushrooms40 g
-
boiling water for soaking
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
water1100 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 Tbsp
-
quick polenta500 g
-
unsalted butter diced15 g
-
Gorgonzola diced (1 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Białko
2.3 g
Kalorie
194 kJ /
46 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate and Pear Cake
1 godz. 30 min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Mushroom pie
1 godz. 30 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Brioche
5 godz.
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Fennel Risotto
35 min