Urządzenia i Akcesoria
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
32 pieces
Składniki
-
dried porcini mushrooms40 g
-
boiling water for soaking
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
water1100 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 Tbsp
-
quick polenta500 g
-
unsalted butter diced15 g
-
Gorgonzola diced (1 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Białko
2.3 g
Kalorie
194 kJ /
46 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta with Ratatouille
1 h 20 min
Polenta with Ratatouille
1 h 20 min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2 h
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 h 55 min
Peruvian Ceviche
1 h 15 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Potato and Vegetable Purée
40 min
Torta Pasqualina
1 h 50 min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 min
Spinach and Cheese Soufflés
35 min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 h 35 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min