Urządzenia i Akcesoria
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
32 pieces
Składniki
-
dried porcini mushrooms40 g
-
boiling water for soaking
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic clove1
-
water1100 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt1 Tbsp
-
quick polenta500 g
-
unsalted butter diced15 g
-
Gorgonzola diced (1 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pieces
Białko
2.3 g
Kalorie
194 kJ /
46 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Falafel
24 godz.
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45 min
Passion Fruit Soufflé
35 min
Sicilian Caponata
30 min
Grain Bread with Cashew Butter
55 min
Polenta
1 godz.
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Pizza Bianca with Artichoke and Truffle Oil - Pizza Bianca con carciofi e olio al tartufo
1 godz. 25 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Khachapuri
1 godz. 30 min