Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
TM6 TM5

Blue Mussels with Herbed Cream Sauce

4.0 (4 oceny)

Składniki

  • 15 g English celery stalks
  • 15 g shallots
  • 2 fresh red chillies
  • 30 g olive oil
  • 30 g butter
  • 500 g fresh blue mussels, cleaned, beard removed
  • 60 g white wine
  • 40 g water
  • 15 g fresh lemon juice
  • 60 g whipping cream
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp freshly ground black pepper
  • 5 sprigs fresh dill
  • 5 sprigs fresh chervil
  • 2 sprigs spring onions, chopped
  • 15 g extra virgin olive oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1398 kJ / 334 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy