Urządzenia i Akcesoria
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
English celery stalks15 g
-
shallots15 g
-
fresh red chillies2
-
olive oil30 g
-
butter30 g
-
fresh blue mussels cleaned, beard removed500 g
-
white wine60 g
-
water40 g
-
fresh lemon juice15 g
-
whipping cream60 g
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh dill5 sprigs
-
fresh chervil5 sprigs
-
spring onions chopped2 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1398 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Onsen Eggs
50 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 godz. 50 min
Mussels with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Sichuan Chilli Oil
50 min
Wakame gomasio
20 min
Cempedak Cake
1 godz. 30 min