Urządzenia i Akcesoria
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
English celery stalks15 g
-
shallots15 g
-
fresh red chillies2
-
olive oil30 g
-
butter30 g
-
fresh blue mussels cleaned, beard removed500 g
-
white wine60 g
-
water40 g
-
fresh lemon juice15 g
-
whipping cream60 g
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh dill5 sprigs
-
fresh chervil5 sprigs
-
spring onions chopped2 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1398 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macarons with Pistachio Ganache
Brak ocen
Crème Caramel (Flan)
3 godz.
Soba noodles
1 godz.
Dashi - Japanese stock
45 min
Chocolate Avocado Dream
15 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Sweet beet
15 min
Pineapple and Ginger Juice
5 min
Green tea ice cream (TM6 only)
24 godz. 30 min
Sauerkraut
96 godz.
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
4 godz. 30 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min