Urządzenia i Akcesoria
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
English celery stalks15 g
-
shallots15 g
-
fresh red chillies2
-
olive oil30 g
-
butter30 g
-
fresh blue mussels cleaned, beard removed500 g
-
white wine60 g
-
water40 g
-
fresh lemon juice15 g
-
whipping cream60 g
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh dill5 sprigs
-
fresh chervil5 sprigs
-
spring onions chopped2 sprigs
-
extra virgin olive oil15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1398 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 godz. 40 min
Strawberry Champagne Cocktail with Mini Savoury Cheesecakes
3 godz. 40 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Roasted banana affogato
Brak ocen
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 godz. 10 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Plain yoghurt in Varoma
12 godz.
Taiwanese Steamed Buns
2 godz. 45 min
Three course meal for two in 30 minutes
1 godz. 15 min
Ham croquettes with fast béchamel sauce
9 godz. 15 min
Boerewors
40 min