Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 el olijfolie
- 70 g balsamicoazijn
- 80 g witte wijn
- 80 g honing
- 20 g Dijon mosterd
- 1 el verse rozemarijn, alleen de blaadjes
- 1 teentje knoflook
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)
- ½ tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 500 g courgettes, geheel
- 1 el citroensap, vers geperst
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1837 kJ / 439 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pompoenrisotto met spek
25 min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Brak ocen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Chai-theepoeder
15 min
Gnocchi Tricolore
35min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Vegetarische kaasmuffins met hazelnoot
45 Min
Zalmtartaar
10 min