Wersje kompatybilne
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 verse jalapeñopeper, in stukken (2 cm)
- 120 g rode uien, geschild, in vieren
- 30 g lente-uien, in lengtes (2 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 20 g verse koriander, in stukken (± 3 cm)
- 20 g lente-uien, in stukken (± 3 cm)
- 30 g olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 30 g limoensap
-
50
g pompelmoessap
lub 50 g sinaasappelsap - 1 tl gedroogde oregano
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 1 tl gemalen cayennepeper
- 1 tl gemalen komijn
- 1 ½ tl zout
-
800
g verse zalmfilet, met of zonder vel, in 4 stukken
lub 800 g diepgevroren zalmfilet, met of zonder vel, in 4 stukken - 500 g kerstomaten
- 60 g tomatenpuree
- 35 g limoensap, vers geperst
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 1 avocado
- 1 limoen, in partjes
- 10 g verse korianderbladeren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2980.7 kJ / 712.4 kcal
- Białko
- 45.6 g
- Węglowodany
- 24.8 g
- Tłuszcz
- 49.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.4 g
- Błonnik
- 10.7 g
- Sód
- 1040.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Roze roerei
无评分
Champagne en pompelmoes sorbet
无评分
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 min
Soba noodle mee goreng
无评分
Kleine aspergeflans
55min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
无评分
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
无评分
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Vastensoep
30 min
Mosterd-dillesaus
2u. 15min