Urządzenia i Akcesoria
Mediterraanse parelgerstrisotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
sjalotten (2-3 sjalotten)70 g
-
olijfolie30 g
-
parelgerst medium, gewassen en gedroogd250 g
-
droge witte wijn veganistisch100 g
-
water warm750 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistischgroentebouillon veganistisch (zie tip)1 el
-
fijn zout½ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
gedroogde tijm (opcjonalnie)¾ tl
-
pijnboompitten40 g
-
courgette in schijfjes (5 mm)400 g
-
zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)50 g
-
witte amandelboter60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
16 g
Kalorie
2159 kJ /
517 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
8.5 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Go vegan!
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 godz. 30 min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Brak ocen
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Brak ocen
Butternut 'Mac & Cheese'
45 min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 min
Gnocchi Tricolore
35 min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Brak ocen
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Worst met erwtenrisotto
30 min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 godz.