Wersje kompatybilne
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aardappel- en amandelschijf
- 100 g amandelen
- 500 g bloemige aardappelen, in plakjes (ong. 5 mm)
- 230 g havermoutdrank (ongezoet)
- 1 tl zout
- 2 tl gedroogde marjolein
- 30 g havervlokken
Tomatensaus en afwerking
- 100 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 1 verse rode peper, klein, ontpit
- olijfolie, en meer om te bakken
- 1 el bruine suiker
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 tl gemalen komijn
- zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen peper
- 400 g verse sperziebonen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2087 kJ / 500 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 11.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 godz. 35 min
Hartige taart met savooiekool
1h 30 min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Spinazie- en tomatenquiche
1h 45 min
Vissticks met tomatensaus
50min
Hummus van rode biet
10 Min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Balletjes met aubergines
1h
Noten bolognese
35 min