Urządzenia i Akcesoria
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
Aardappel- en amandelschijf
-
amandelen100 g
-
bloemige aardappel in plakjes (ong. 5 mm)500 g
-
havermoutdrank (ongezoet)230 g
-
zout1 tl
-
gedroogde marjolein2 tl
-
havervlokken30 g
Tomatensaus en afwerking
-
ui gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse rode peper klein, ontpit1
-
olijfolie en meer om te bakken
-
bruine suiker1 el
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
gemalen komijn1 tl
-
zout volgens smaak
-
gemalen peper½ tl
-
verse sperziebonen400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
12 g
Kalorie
2087 kJ /
500 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
11.4 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Brak ocen
Geroosterde aubergines
Brak ocen
Charoset
15 min
Curry-wortelbrood
1 godz. 5 min
Groentensaus voor pasta
40 min
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Brak ocen
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 godz. 40 min
Goulash van soja met knoedels
1 godz. 25 min
Quinoakoekjes
1 godz.
Bloemkool-spinazie lasagne
1 godz. 45 min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min