Wersje kompatybilne
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aardappel- en amandelschijf
- 100 g amandelen
- 500 g bloemige aardappelen, in plakjes (ong. 5 mm)
- 230 g havermoutdrank (ongezoet)
- 1 tl zout
- 2 tl gedroogde marjolein
- 30 g havervlokken
Tomatensaus en afwerking
- 100 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 1 verse rode peper, klein, ontpit
- olijfolie, en meer om te bakken
- 1 el bruine suiker
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 tl gemalen komijn
- zout, volgens smaak
- ½ tl gemalen peper
- 400 g verse sperziebonen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2087 kJ / 500 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 11.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Alpengratin
50 min
Mokka-pompoen frappuccino
20 min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 godz. 15 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Rode kool cups met kip
25 Min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Brak ocen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Brak ocen
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Gierst met kip en curry
35 Min
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min