Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g notenmengeling (bv. amandelen, walnoten)
- 30 g extra vergine olijfolie
- 50 g uien, gehalveerd
- 1300 g rijpe tomaten (Ø 5-6 cm) (zie tip)
- 100 g verse champignons (bv. witte, oesterzwam)
- 1 tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
-
10 - 12
bladeren verse munt
lub 1 tl gedroogde munt - 4 - 5 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 75 g witte langkorrelige rijst
- 20 g citroensap, vers geperst (ong. ½ citroen)
- verse peterselie, enkel de blaadjes, plus extra als garnituur
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1644 kJ / 392 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 9.2 g
Alternatywne przepisy
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min
Broccoli-ham omelet
35 Min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Brak ocen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Brak ocen
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Brak ocen
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 min
Appels met cidersabayon
Brak ocen
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Brak ocen
Moussaka met linzen
2hod. 20min
Kabeljauw met citrusboter
50 min