Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bloemkool gehakt
- 140 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 30 g koolzaadolie
- 600 g bloemkool, in stukken
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen peper
- 1 ½ tl paprikapoeder
-
1 ½
tl pizza kruidenmix, en iets meer om te bestrooien
lub 1 ½ tl gedroogde marjolein, en iets meer om te bestrooien
Bechamelsaus en afwerking
-
600
g havermoutdrank, ongezoet
lub 600 g rijstmelk, ongezoet - 50 g veganistische margarine, om in te vetten
- 80 g bloem
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 200 g gedroogde lasagnevellen van harde tarwe (zonder ei)
- 230 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid en uitgeknijpt (zie tip)
- 3 tomaten, in plakjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1587 kJ / 379 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 9.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1sa 45 dk
Koolstoofpot met kalkoen
Nessuna valutazione
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Nessuna valutazione
Roerbak met aubergines en kofu
Nessuna valutazione
Groentencurry met rijst
Nessuna valutazione
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Courgetteomelet
40min
Groenteflan
1 godz. 35 min
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Stoofgerecht met tofu
30 dk
Moussaka met linzen
2u. 20min
Vislasagne met courgette
1h