Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bloemkool gehakt
- 140 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 30 g koolzaadolie
- 600 g bloemkool, in stukken
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen peper
- 1 ½ tl paprikapoeder
-
1 ½
tl pizza kruidenmix, en iets meer om te bestrooien
lub 1 ½ tl gedroogde marjolein, en iets meer om te bestrooien
Bechamelsaus en afwerking
-
600
g havermoutdrank, ongezoet
lub 600 g rijstmelk, ongezoet - 50 g veganistische margarine, om in te vetten
- 80 g bloem
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 200 g gedroogde lasagnevellen van harde tarwe (zonder ei)
- 230 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid en uitgeknijpt (zie tip)
- 3 tomaten, in plakjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1587 kJ / 379 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 9.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
200 g prei fruiten
20 min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30 min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Vegetarische pizza
Brak ocen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Brak ocen
Ratatouille
40 min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 min
Goulash van linzen en champignons
45 min
Balletjes met aubergines
1h