Urządzenia i Akcesoria
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porties
Składniki
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
17.09 g
Kalorie
1074 kJ /
257 kcal
Tłuszcz
18.14 g
Błonnik
2.52 g
Węglowodany
6.36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekker en licht
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zoete aardappellasagne
1 godz. 20 min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 godz.
Bearnaisesaus
15 min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Omelet met kip op Thaise wijze
50 min
Gekarameliseerde uiensaus
2 godz. 5 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Gembersoep met rode paprika
50 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.