Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 400 g rode bieten, in stukken
- 200 g aardappelen, in stukken
- 2 eendenborstfilets, vel reeds ingesneden, klaar om te bakken
- 2 passievruchten
- 2 snuifjes fleur de sel, naar eigen smaak
- 10 g witte balsamico azijn
- 40 g boter
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2178.8 kJ / 521.5 kcal
- Białko
- 43.5 g
- Węglowodany
- 19.3 g
- Tłuszcz
- 28.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 932.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 Std. 10 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Pekingeend
45 Min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min