Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water
- 400 g rode bieten, in stukken
- 200 g aardappelen, in stukken
- 2 eendenborstfilets, vel reeds ingesneden, klaar om te bakken
- 2 passievruchten
- 2 snuifjes fleur de sel, naar eigen smaak
- 10 g witte balsamico azijn
- 40 g boter
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2178.8 kJ / 521.5 kcal
- Białko
- 43.5 g
- Węglowodany
- 19.3 g
- Tłuszcz
- 28.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.3 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 932.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Koolstoofpot met kalkoen
Brak ocen
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40 min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Brak ocen
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 dk
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Slasapje
Brak ocen
Kippennoedelsoep
1h 35 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1sa 10 dk
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.