Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
TM6 TM5 TM31

Eendenborst met passievrucht en bietenpuree

3.5 (2 oceny)

Składniki

  • 500 g water
  • 400 g rode bieten, in stukken
  • 200 g aardappelen, in stukken
  • 2 eendenborstfilets, vel reeds ingesneden, klaar om te bakken
  • 2 passievruchten
  • 2 snuifjes fleur de sel, naar eigen smaak
  • 10 g witte balsamico azijn
  • 40 g boter
  • 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
  • 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2178.8 kJ / 521.5 kcal
Białko
43.5 g
Węglowodany
19.3 g
Tłuszcz
28.3 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Błonnik
6.3 g
Sód
932.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy