Urządzenia i Akcesoria
Chili non Carne
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
teentjes knoflook1 - 2
-
ui (ong. 70 g), gehalveerd1
-
tofu uitgelekt200 g
-
olijfolie30 g
-
donkere sojasaus25 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (ong. 1,5 cm)600 g
-
water300 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree70 g
-
zout2 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
suiker1 tl
-
komijn, gemalen½ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
paprika, rode in blokjes (ong. 2 cm)250 g
-
pure chocolade, 70% cacao (veganistisch), in stukken gebroken20 g
-
kidneybonen, uit blik uitgelekt (gewicht na uitlekken)255 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
21 g
Kalorie
1785 kJ /
426 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
13.4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Go vegan!
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Brownies van zoete aardappel
1 godz.
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Chilli con carne
35 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min
Curryworst en linzen
1 godz.
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Brak ocen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 godz. 45 min
Veelzijdige stevige soep
50 min