Urządzenia i Akcesoria
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porties
Składniki
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
17 g
Kalorie
1991 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
8.4 g
Węglowodany
82 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Groentensaus voor pasta
40 Min
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Zoete of hartige pannenkoeken
35 Min
Yoghurtijs met mango
12 Std.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 Std. 20 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Alpengratin
50 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.