Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 5 - 10 g verse peterselie, alleen de blaadjes
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper
- 1100 g water
- 2 tl zout
- 160 g gedroogde lasagnevellen
- 300 g aubergines, in kleine blokjes (ong. 1 cm)
- 1 teentje knoflook
- 50 g uien, in stukken
- 50 g wortelen, in stukken
- 30 g selderstengel, in stukken
- 30 g extra vergine olijfolie
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 250 g ricotta, uitgelekt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2352 kJ / 561 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 7 g
Alternatywne przepisy
Pompoenrisotto met spek
25min
Spinazierisotto met asperges
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Spaghetti muffins
55min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Zachte graanrepen
1h
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h