Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 5 - 10 g verse peterselie, alleen de blaadjes
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen peper
- 1100 g water
- 2 tl zout
- 160 g gedroogde lasagnevellen
- 300 g aubergines, in kleine blokjes (ong. 1 cm)
- 1 teentje knoflook
- 50 g uien, in stukken
- 50 g wortelen, in stukken
- 30 g selderstengel, in stukken
- 30 g extra vergine olijfolie
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 250 g ricotta, uitgelekt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2352 kJ / 561 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 7 g
Alternatywne przepisy
Pompoenrisotto met spek
25min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Zalm en venkel risotto
25min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Groene smoothie bowl met gojibessen
Brak ocen
Risotto bolognese
45 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Garnituur van courgette
30 Min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 Std. 30 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min