Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmezaanse kaas, in blokjes (3 cm) (opcjonalnie)
- 120 g gemengde noten, bv. pistaches, pijnboompitten en amandelen
- ½ tl kaneel
- ½ tl gemalen komijn
- ½ tl gemalen gember
- ½ tl gemalen koriander
- ½ tl gedroogd gemalen kurkuma
- 700 g bloemkool, in roosjes (3 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 4 lente-uitjes, in vier gesneden
- 8 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 8 takjes koriander, alleen de blaadjes
- 200 g verse champignons, in schijfjes
- 30 g witte wijn
- 500 g water
- 300 g zoete aardappelen in stukken (1-2 cm)
- 50 g krenten (facultatief)
- 80 g verse babyspinazie, grof gehakt
- 12 gedroogde abrikozen, ontpit, in reepjes
- ½ tl fijn zout, naar believen
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, naar believen
- 30 g extra vergine olijfolie (optioneel)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1721 kJ / 409 kcal
- Białko
- 19.3 g
- Węglowodany
- 27.7 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Błonnik
- 12.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Brak ocen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Roerbak met aubergines en kofu
Brak ocen
Linzenbrood
1h 55 min
Hummus van rode biet
10 Min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 godz. 15 min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Indiase groentencurry
50 min