Wersje kompatybilne
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pesto van zongedroogde tomaten
- 70 g olijfolie
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 teentje knoflook
-
160
g rauwe cashewnoten, ongezouten
lub 160 g pijnboompitten - 100 g zongedroogde tomaten
Involtini met kip
- 70 g mozzarella, in stukken (4 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes bladpeterselie, vers, enkel de blaadjes, plus extra voor de garnituur
- 2 eieren
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 70 g broodkruimels
- 540 g kippenborstfilets, in de lengte in 15 reepjes gesneden (ong. 2,5 cm)
- 30 verse spinaziebladeren, stengels verwijderd
Saus
- 1 teentje knoflook
- ½ ui (ong. 75 g)
- 50 g olijfolie
- 650 - 700 g tomaten passata
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2950 kJ / 702 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 27.1 g
- Tłuszcz
- 47.1 g
- Błonnik
- 7.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steak Stroganoff
45min
Rundvlees Stroganoff
1h
Kip garam masala
50min
Tzatziki
20min
Chilli con carne
35min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min