Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g eiwitten (5 eiwitten)
- 30 g lente-uitjes, fijn gesneden
- 50 g courgettes, fijn gesneden (2-3 mm)
- 50 g tomaten, fijn gesneden (2-3 mm)
- ½ tl fijn zout
- 1 tl extra vergine olijfolie
- 500 g water
- 50 g bresaola in sneetjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 431 kJ / 103 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paprika's in zoetzure saus
30min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1hod.
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Brak ocen
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Aardbeien curryketchup
Brak ocen
Venkelsapje
10 dk
Dim sum 'Sieuw mai'
Brak ocen
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 godz. 5 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1hod.
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 Min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1hod.