Urządzenia i Akcesoria
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porties
Składniki
-
paprika's (± 200 g elk)4
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
uien30 g
-
selder in stukken30 g
-
wortelen in stukken30 g
-
olijfolie30 g
-
kippengehakt300 g
-
eieren2
-
paneermeel40 g
-
zout naar eigen smaak¾ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
-
50 g middelharde kaas, bv. Edam of Cheddar, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)Scamorza gerookt, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
870.6 mg
Białko
30.1 g
Kalorie
1732.3 kJ /
414 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Halloween
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Multi-inzetbaar | Kip piccata pasta / kip noodle salade / kip couscous salade
1h 30min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Nessuna valutazione
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Glutenvrije kerstfruitcake
Nessuna valutazione
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Butternut en gembersoep
35min
Mysterieuze soep
45min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Veelzijdige stevige soep
50min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min