Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 paprika's (± 200 g elk)
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 30 g uien
- 30 g selder, in stukken
- 30 g wortelen, in stukken
- 30 g olijfolie
- 300 g kippengehakt
- 2 eieren
- 40 g paneermeel
- ¾ tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
-
50
g Scamorza, gerookt, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
lub 50 g middelharde kaas, bv. Edam of Cheddar, in staafjes (± 5 mm x 5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1732.3 kJ / 414 kcal
- Białko
- 30.1 g
- Węglowodany
- 15.9 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.1 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 870.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 dk
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Rode ogen gevulde eieren
Brak ocen
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Brak ocen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Brak ocen
Groentencurry met rijst
Brak ocen
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Kalkoenburgers
1h 25min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Brak ocen
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h