Urządzenia i Akcesoria
Indiase groentencurry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
korianderzaad½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
kardemomzaad½ tl
-
mosterdzaad½ tl
-
ui gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in dunne plakjes15 g
-
chillipeper, vers klein, zaden verwijderd, in stukken1
-
olijfolie20 g
-
gemalen kurkuma1 tl
-
kokosmelk400 g
-
water100 g
-
zout2 tl
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)600 g
-
wortelen in plakjes (1 cm)150 g
-
bloemkool in roosjes150 g
-
courgette in plakjes (1 cm)150 g
-
doperwten, bevroren100 g
-
verse koriander alleen de blaadjes2 takjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9 g
Kalorie
1642 kJ /
395 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Goulash van linzen en champignons
45 min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 godz.
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min
Stevige linzenchili
50 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Brak ocen
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Rode bietensalade
10 min