Wersje kompatybilne
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmezaanse kaas
- 50 g wit brood, geroosterd
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 2 tl verse dragon
- 600 g water
- 9 snuifjes zout, aan te passen aan de smaak
- 500 g verse groene erwten
- 200 g wortelen, primeur, in de lengte doormidden gesneden
- 70 g sjalotten, doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 190 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 4 visfilets
- 6 snuifjes vers gemalen peper, aan te passen aan de smaak
- 1 tl mosterd
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2624.3 kJ / 629.3 kcal
- Białko
- 42.5 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 37.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.3 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Sód
- 1152.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scampi cajun citroen pasta
30min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10min
Mosselen met frietjes
45min
Waterzooi van kip
1 Std.
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Vegan pudding
15 Min
Wintergroente en rundvlees cholent
4 Std. 30 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Brak ocen
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 Min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Brak ocen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Tostadas met kip
40min