Wersje kompatybilne
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmezaanse kaas
- 50 g wit brood, geroosterd
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 2 tl verse dragon
- 600 g water
- 9 snuifjes zout, aan te passen aan de smaak
- 500 g verse groene erwten
- 200 g wortelen, primeur, in de lengte doormidden gesneden
- 70 g sjalotten, doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 190 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 4 visfilets
- 6 snuifjes vers gemalen peper, aan te passen aan de smaak
- 1 tl mosterd
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2624.3 kJ / 629.3 kcal
- Białko
- 42.5 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 37.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.3 g
- Błonnik
- 10.3 g
- Sód
- 1152.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Boter plank met spinaziepesto
10 Min
Tomaat basilicum spread
5 Min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Zoetzure varkensribbetjes
40 Min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 Std. 10 Min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Latkes (aardappelkoekjes)
45 Min