Paddenstoelentaart

Paddenstoelentaart

4.6 14 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porties

Składniki

  • teentjes knoflook
    4
  • olie
    10 g
  • verse champignons in plakjes gesneden
    750 g
  • gemengde Provençaalse kruiden
    ½ - 1 tl
  • zout
    2 snuifjes
  • gemalen zwarte peper volgens smaak
    ¼ tl
  • bloem (15 g)
    1 ½ tl
  • boter
    20 g
  • melk voor het glaceren
    10 g
  • bladerdeeg
    400 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 12 g
Kalorie 1476 kJ / 353 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 4.2 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...