Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 teentjes knoflook
- 10 g olie
- 750 g verse champignons, in plakjes gesneden
- ½ - 1 tl gemengde Provençaalse kruiden
- 2 snuifjes zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 1 ½ tl bloem (15 g)
- 20 g boter
- 10 g melk, voor het glaceren
- 400 g bladerdeeg
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1476 kJ / 353 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 4.2 g
Alternatywne przepisy
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Appel-notenbrood
1h 25 min.
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Vier kazen flatbread om te delen
Brak ocen
Paella met kidneybonen
55 Min
Chili non Carne
1h
Vegetarische chili
1h 5 phút
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35 phút
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Preiquiche
1h 45 phút
Champignons of zwammen met look
20 phút