Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 teentjes knoflook
- 10 g olie
- 750 g verse champignons, in plakjes gesneden
- ½ - 1 tl gemengde Provençaalse kruiden
- 2 snuifjes zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 1 ½ tl bloem (15 g)
- 20 g boter
- 10 g melk, voor het glaceren
- 400 g bladerdeeg
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1476 kJ / 353 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 4.2 g
Alternatywne przepisy
Charoset
15 Min
Cottage pie
1 Std. 10 Min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Keine Bewertungen
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Omelet van eiwit
35 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min
Pâté in korst
10 Std.
Curryworst en linzen
1 Std.
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min