Wersje kompatybilne
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g sjalotten, gehalveerd
- 150 g rijpe mango, 60 g in stukken en 80 g in dunne plakjes
- 150 g avocado, 60 g in stukken en 80 g in dunne plakjes
- 2300 g water
- 25 g olijfolie
- 60 g witte balsamico azijn
- 1 ½ tl zout
- ½ - ¾ tl gemalen witte peper
- 300 g spruitjes, gehalveerd of in vieren gesneden
- 200 g bloemkool, in roosjes (2 cm)
- 200 g broccoli, in roosjes (2 cm)
- 100 g boerenkool, in reepjes (2 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd
- 50 g witte azijn
- 4 eieren, koud
- 4 tl lijnzaad
- 4 tl zonnebloempitten
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1076.9 kJ / 257.4 kcal
- Białko
- 8.6 g
- Węglowodany
- 29.2 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 9.3 g
- Sód
- 963.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bloemkool korma
2 godz. 20 min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 min
Bloemkoolrijst poke bowl
Brak ocen
Gevulde vis
1h 50 min
Zomerse pastasalade
30 min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min
Vegetarische bruine rijst
40 min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Groentencurry met rijst
Brak ocen
Chili con carne
40 min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45 min.
Kruiden- en citroenzout
1h