Wersje kompatybilne
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g sjalotten, gehalveerd
- 150 g rijpe mango, 60 g in stukken en 80 g in dunne plakjes
- 150 g avocado, 60 g in stukken en 80 g in dunne plakjes
- 2300 g water
- 25 g olijfolie
- 60 g witte balsamico azijn
- 1 ½ tl zout
- ½ - ¾ tl gemalen witte peper
- 300 g spruitjes, gehalveerd of in vieren gesneden
- 200 g bloemkool, in roosjes (2 cm)
- 200 g broccoli, in roosjes (2 cm)
- 100 g boerenkool, in reepjes (2 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd
- 50 g witte azijn
- 4 eieren, koud
- 4 tl lijnzaad
- 4 tl zonnebloempitten
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1076.9 kJ / 257.4 kcal
- Białko
- 8.6 g
- Węglowodany
- 29.2 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 9.3 g
- Sód
- 963.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gestoomde rijst
25 min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 min
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Zalm en venkel risotto
25 min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min
Boekweit met champignons
25 min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 min
Thaise rode curry
1 godz.
Margarita van komkommer en chilipeper
Brak ocen
Quinoasalade
40 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Zalm met venkel
40 min