Urządzenia i Akcesoria
Hongaarse champignonsoep
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
-
verse dille enkel de bladeren10 g
-
uien gehalveerd200 g
-
boter in stukken40 g
-
450 - 500 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes450 - 500 g
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
gerookte paprikapoeder1 el
-
bloem (opcjonalnie)1 tl
-
witte wijn50 - 70 g
-
water600 g
-
melk300 g
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta2 tl
-
gedroogde dille1 ½ tl
-
tomatenpuree1 el
-
vers geperst citroensap15 - 20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zure room om op te dienen
-
citroen in plakjes gesneden, als afwerking
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
350.3 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
785.8 kJ /
187.8 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
15.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Champignon
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Goulash van linzen en champignons
45 min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 godz.
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Bloemkool korma
2 godz. 20 min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 godz.
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 godz. 30 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Thaise rode curry
1 godz.
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Brak ocen
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 godz.
Kip garam masala
50 min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min