Urządzenia i Akcesoria
Waldorfsalade op witloofblaadjes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
8 porties
Składniki
-
Belgische witloof600 g
-
gekonfijte gember20 g
-
pecannoten40 g
-
selderstengel in stukken (5 mm)150 g
-
appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden1
-
rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken1
-
mayonaise30 g
-
geraspte citroenschil2 tl
-
citroensap40 g
-
honing1 tl
-
verse tijm enkel de bladeren1 el
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
granaatappel ontpit1
-
microgreens10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
333.4 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
565.1 kJ /
135.1 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feestelijk Buffet
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Hongaarse champignonsoep
30min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Zonnige groentetaart
Pas d’évaluation
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Salade van gehakte groenten
10min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Zoetzure tempé
50min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Green Godess Salade
20min