Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g Belgische witloof
- 20 g gekonfijte gember
- 40 g pecannoten
- 150 g selderstengel, in stukken (5 mm)
- 1 appel (± 100 g), klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- 1 rode paprika (± 150 g), zaadjes verwijderd, in stukken
- 30 g mayonaise
- 2 tl geraspte citroenschil
- 40 g citroensap
- 1 tl honing
- 1 el verse tijm, enkel de bladeren
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 granaatappel, ontpit
- 10 g microgreens
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 565.1 kJ / 135.1 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 7.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 333.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1h
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Iers sodabrood
Brak ocen
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Rode bietensap
10min