
Urządzenia i Akcesoria
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
fresh cilantro leaves½ oz
-
onions quartered4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced (⅛ in.)½ oz
-
bird's eye chili, fresh halved1
-
black mustard seeds1 tsp
-
olive oil½ tbsp
-
garam masala1 tsp
-
curry powder or to taste1 heaping tbsp
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
red lentils5 oz
-
eggplant cubed (1 in.)12 oz
-
water10 oz
-
fresh Roma tomatoes diced (½ in.)16 oz
-
coconut milk (approx. 1 can)13 ½ oz
-
fresh spinach leaves5 oz
-
salt to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
283.2 kcal /
1184.8 kJ
Białko
10.6 g
Tłuszcz
11.6 g
Węglowodany
31.3 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Sód
44.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Pumpkin Curry
45 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Vegetarian Chili
50 min