Eggplant, Spinach & Lentil Curry
TM6 TM5

Eggplant, Spinach & Lentil Curry

4.1 (96 ocen)

Składniki

  • ½ oz fresh cilantro leaves
  • 4 oz onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz fresh ginger, peeled, sliced (⅛ in.)
  • 1 bird's eye chili, fresh, halved
  • 1 tsp black mustard seeds
  • ½ tbsp olive oil
  • 1 tsp garam masala
  • 1 heaping tbsp curry powder, or to taste
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 1 tbsp tomato paste
  • 5 oz red lentils
  • 12 oz eggplant, cubed (1 in.)
  • 10 oz water
  • 16 oz fresh Roma tomatoes, diced (½ in.)
  • 13 ½ oz coconut milk (approx. 1 can)
  • 5 oz fresh spinach leaves
  • salt, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1184.8 kJ / 283.2 kcal
Białko
10.6 g
Węglowodany
31.3 g
Tłuszcz
11.6 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Błonnik
8.2 g
Sód
44.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy