Urządzenia i Akcesoria
Vegan Cashew Sauté
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Sauce
-
water3 oz
-
raw cashew butter2 oz
-
coconut aminos2 oz
-
maple syrup2 oz
-
apple cider vinegar1 oz
-
lime juice½ oz
-
sesame oil½ oz
-
dried red chili flakes to taste¼ tsp
Sauté
-
sesame oil½ oz
-
zucchini in half moons (¼ in.)4 oz
-
broccoli florets in pieces4 oz
-
carrots sliced, in rounds (¼ in.)4 oz
-
bell peppers in strips (¼ in.)4 oz
-
raw cashews, unsalted3 oz
-
steamed rice, to serve (see Tip)yakisoba noodles (6 oz), precooked, to serve (see Tip)1 package
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
595 mg
Białko
9 g
Kalorie
1460 kJ /
349 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Vegetarian Chili
50 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Vegetable Patties
1 godz.
Millet cashew stir-fry
30 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Vegan Pesto
10 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min