
Urządzenia i Akcesoria
Indian Vegetable Curry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
cardamom seeds½ tsp
-
mustard seeds½ tsp
-
yellow onions halved3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger thinly sliced½ oz
-
fresh red chili small, deseeded, cut into pieces1
-
olive oil1 oz
-
ground turmeric1 tsp
-
canned coconut milk14 oz
-
water3 ½ oz
-
homemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
salt to taste2 - 3 tsp
-
waxy potatoes peeled, cut into pieces (¾ in.-1¼ in.)22 oz
-
carrots sliced (½ in.)6 oz
-
cauliflower cut into florets6 oz
-
zucchini sliced (½ in.)6 oz
-
frozen peas3 ½ oz
-
fresh cilantro leaves only2 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
462.4 kcal /
1934.6 kJ
Białko
9.7 g
Tłuszcz
21.9 g
Węglowodany
49.5 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
14.9 g
Sód
1527.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Chicken Garam Masala
50 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Thai Curry Noodles
25 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Chana Masala
45 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Vegetarian Chili
50 min