Urządzenia i Akcesoria
Butternut Squash Coconut Curry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
yellow onion quartered8 oz
-
garlic clove1
-
oil½ oz
-
green curry paste2 oz
-
ground cardamom⅛ tsp
-
mustard seeds⅛ tsp
-
fresh lemongrass in thirds1 oz
-
vegetable stock paste1 heaping tsp
-
water6 oz
-
coconut milk (approx. 14 oz)1 can
-
14 oz kabocha squash, peeled and cubed (1 in.)butternut squash peeled and cubed (1 in.)14 oz
-
salt½ tsp
-
zucchini cubed (1 in.)5 oz
-
cauliflower florets8 oz
-
red bell pepper cubed (1 in.)3 oz
-
garbanzo beans (approx. 16 oz), drained1 can
-
mint leaves sliced, to garnish
-
lime quartered, to taste1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
717.4 mg
Białko
12.5 g
Kalorie
1938.7 kJ /
463.4 kcal
Tłuszcz
21.9 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
48.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Greek Vegetables
1 godz.
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Vegetarian Chili
50 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min