
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka z kalafiorem romanesco, gruszką i serem roquefort
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
sera roquefort pokrojonego w ok. 1 cm kostkę100 g
-
wody300 g
-
różyczek kalafiora romanesco500 g
-
gruszek (2 szt.), bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół300 g
-
oleju z orzechów włoskich3 łyżki
-
białego octu winnego2 łyżki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ - ½ łyżeczki
-
soli½ - 1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
228.8 kcal /
958.5 kJ
Białko
9.1 g
Tłuszcz
15.6 g
Węglowodany
18.1 g
Błonnik
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KAPUSTY I SPÓŁKA
10 Przepisów
Polska
Polska