KAPUSTY I SPÓŁKA

10 Przepisów

Warzywa kapustne to bogate źródło mikroelementów i witamin. Przedstawiamy ich pełne spektrum i zapraszamy na niebanalne dania z kapusty, kalafiora, brukselki i brokułu.

Zupa krem z brukselki z soczewicą

Zupa krem z brukselki z soczewicą

40 min

Sałatka z kalafiorem romanesco, gruszką i serem roquefort

Sałatka z kalafiorem romanesco, gruszką i serem roquefort

25 min

Ciasto kalafiorowe

Ciasto kalafiorowe

1 godz. 15 min

Vol-au-vent z mulami i kapustą włoską

Vol-au-vent z mulami i kapustą włoską

1 godz. 45 min

Gołąbki z dorszem

Gołąbki z dorszem

1 godz. 20 min

Pulpety wołowe z czerwoną kapustą

Pulpety wołowe z czerwoną kapustą

45 min

Suflety kalafiorowe

Suflety kalafiorowe

55 min

Makaron penne zapiekany z purée kalafiorowym

Makaron penne zapiekany z purée kalafiorowym

1 godz. 20 min

Quiche z brokułami i kalafiorem

Quiche z brokułami i kalafiorem

1 godz. 50 min

Purée z kapusty i kasztanów

Purée z kapusty i kasztanów

35 min