KAPUSTY I SPÓŁKA

10 Przepisy/-ów

Warzywa kapustne to bogate źródło mikroelementów i witamin. Przedstawiamy ich pełne spektrum i zapraszamy na niebanalne dania z kapusty, kalafiora, brukselki i brokułu.

Zupa krem z brukselki z soczewicą

Zupa krem z brukselki z soczewicą

4.1

40min

Sałatka z kalafiorem romanesco, gruszką i serem roquefort

Sałatka z kalafiorem romanesco, gruszką i serem roquefort

3.0

25min

Ciasto kalafiorowe

Ciasto kalafiorowe

3.4

1godz. 15min

Vol-au-vent z mulami i kapustą włoską

Vol-au-vent z mulami i kapustą włoską

4.5

1godz. 45min

Gołąbki z dorszem

Gołąbki z dorszem

4.1

1godz. 20min

Pulpety wołowe z czerwoną kapustą

Pulpety wołowe z czerwoną kapustą

3.0

45min

Suflety kalafiorowe

Suflety kalafiorowe

3.5

55min

Makaron penne zapiekany z purée kalafiorowym

Makaron penne zapiekany z purée kalafiorowym

2.7

1godz. 20min

Quiche z brokułami i kalafiorem

Quiche z brokułami i kalafiorem

4.5

1godz. 50min

Purée z kapusty i kasztanów

Purée z kapusty i kasztanów

3.0

35min