Urządzenia i Akcesoria
Surowe spaghetti z marchewki z pesto z awokado (dieta raw)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 porcje
Składniki
-
200 - 250 g awokado pokrojonego na kawałki
-
1 ząbek czosnku
-
4 - 5 liści bazylii, świeżej
-
15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
70 g oliwy z oliwek, extra virgin
-
1 - 2 szczypty soli
-
250 g marchewki
-
1 łyżka maku
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
206.8 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
2376.1 kJ /
567.9 kcal
Tłuszcz
53.3 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
23.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RAW FOOD
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Brokuł z ciecierzycą w sosie orzechowym
1 godz.
Sałatka z quinoa z chrupiącymi warzywami
50 min
Dorsz w panierce z pietruszki na soczewicy z warzywami
1 godz. 10 min
Kokosowy chłodnik z awokado i miętą
20 min
Sałatka z ciecierzycy
25 min
Sałatka z kalafiora, pomidorów, migdałów i oliwek
35 min
Ziołowa frittata z ricottą
55 min
Brokuły i kalafior z owsianą kruszonką
55 min
Zupa z ciecierzycy z jarmużem
50 min
Surowy kuskus z kalafiora (dieta raw)
20 min
Soczewica w sosie curry z dynią na parze
1 godz. 15 min
Dwukolorowy koktajl z rzodkiewek
15 min