Urządzenia i Akcesoria
Karmelizowany por
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
300 g
Składniki
-
200 g pora pokrojonego w 2 cm plastry
-
2 ząbki czosnku
-
10 g oleju rzepakowego
-
50 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
-
40 g masła pokrojonego na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
19.8 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
970.9 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
26.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DOMOWE BURGERY
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sos salvitxada
1 godz. 25 min
Konfitura z czerwonej cebuli
40 min
Pissaladière - francuska pizza
1 godz. 20 min
Gnocchi szpinakowe z pesto z rukoli
1 godz. 30 min
Sundal z ciecierzycy
6 godz. 45 min
Oliwa cytrynowo-rozmarynowa
2 godz. 20 min
Suflety z sera koziego z sosem jogurtowym i porem
45 min
Fondue pomidorowo-serowe z kabanosami
30 min
Chlebki guttiau
2 godz. 30 min
Chutney z jabłek
1 godz. 20 min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1 godz. 35 min
Gnocchi buraczane
30 min