Pomidory z nadzieniem z dorsza

Pomidory z nadzieniem z dorsza

3.6 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 porcji

Składniki

Pomidory z nadzieniem z dorsza
  • filetów z dorsza, bez skóry świeżych
    350 g
    350 g filetów z dorsza, bez skóry, mrożonych, rozmrożonych i odsączonych
  • cebuli szalotki przekrojonej na pół
    30 g
  • soli
    1 ½ łyżeczką
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • wody
    400 g
  • ziemniaków pokrojonych w 2 cm kostkę
    320 g
  • bazylii, świeżej
    5 liści
  • pomidorów dużych, np. bawole serca lub malinowe
    6
  • śmietany, min. 30% tłuszczu
    40 g

Wartości odżywcze na 1 porcja

Kalorie 122 kcal / 514 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...