
Urządzenia i Akcesoria
Pomidory z nadzieniem z dorsza
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 porcji
Składniki
Pomidory z nadzieniem z dorsza
-
filetów z dorsza, bez skóry świeżych350 g
-
cebuli szalotki przekrojonej na pół30 g
-
soli1 ½ łyżeczką
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
wody400 g
-
ziemniaków pokrojonych w 2 cm kostkę320 g
-
bazylii, świeżej5 liści
-
pomidorów dużych, np. bawole serca lub malinowe6
-
śmietany, min. 30% tłuszczu40 g
Wartości odżywcze na 1 porcja
Kalorie
122 kcal /
514 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PORA NA POMIDORA
9 Przepisów
Polska
Polska