Urządzenia i Akcesoria
Purée z kapusty i kasztanów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
400 g kapusty włoskiej pokrojonej na kawałki
-
40 g masła pokrojonego na kawałki
-
½ - 1 łyżeczka soli
-
250 g kasztanów jadalnych, gotowanych, bez skórki
-
80 g mleka
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
6.8 g
Kalorie
965 kJ /
230 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
5.8 g
Węglowodany
30.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KAPUSTY I SPÓŁKA
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta zhong
15 min
Kokosowy chłodnik z awokado i miętą
20 min
Twaróg
15 godz. 20 min
Purée dyniowe z ziemniakami i pomarańczą
35 min
Sałatka z owocami morza i sosem porowym
1 godz. 20 min
Gazpacho słodko-pikantne
5 min
Krem kawowy
20 min
Surowa warstwowa sałatka w słoiczkach (dieta raw)
25 min
Peruwiańskie ceviche
1 godz. 15 min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35 min
Sos szczawiowy
30 min
Szpinak z sezamem i sosem sojowym
25 min