Purée z kapusty i kasztanów
TM5

Purée z kapusty i kasztanów

4.0 (5 ocen)

Składniki

  • 400 g kapusty włoskiej, pokrojonej na kawałki
  • 40 g masła, pokrojonego na kawałki
  • ½ - 1 łyżeczka soli
  • 250 g kasztanów jadalnych, gotowanych, bez skórki
  • 100 g mleka
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
965 kJ / 230 kcal
Białko
6.8 g
Węglowodany
30.9 g
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
5.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy