Hekele

Hekele

4.1 172 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 porcje

Składniki

  • 300 g filetów ze śledzia, solonego, à la Matjas odsączonych z zalewy, uprzednio namoczonych w wodzie, pokrojonych w 0,5 cm kostkę
  • 400 g wody
  • 2 jajka
  • 100 g cebuli przekrojonej na pół
  • 150 g ogórków kiszonych pokrojonych na kawałki
  • 1 - 2 łyżki musztardy łagodnej
  • 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 167.4 mg
Białko 16.6 g
Kalorie 765.9 kJ / 183.1 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...