Hekele

Hekele

4.1 170 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 porcje

Składniki

  • 300 g filetów ze śledzia, solonego, à la Matjas odsączonych z zalewy, uprzednio namoczonych w wodzie, pokrojonych w 0,5 cm kostkę
  • 400 g wody
  • 2 jajka
  • 100 g cebuli przekrojonej na pół
  • 150 g ogórków kiszonych pokrojonych na kawałki
  • 1 - 2 łyżki musztardy łagodnej
  • 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 183.1 kcal / 765.9 kJ
Białko 16.6 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 6.3 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 167.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...