
Urządzenia i Akcesoria
Pieczarki nadziewane
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porcji
Składniki
-
pieczarek (12-16 szt.)300 - 330 g
-
sera parmezan pokrojonego na kawałki50 g
-
ząbki czosnku2
-
papryczka pepperoni, marynowana bez gniazd nasiennych, pokrojona na kawałki (ok. 5 g)1
-
suszonych pomidorów, w oleju odsączonych z zalewy, pokrojonych na kawałki40 g
-
czarnych oliwek bez pestek30 g
-
oregano, suszonego¼ łyżeczki
-
bazylii, suszonej¼ łyżeczki
-
salami pokrojonej na ok. 0,5 cm kawałki50 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu20 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
114.3 kcal /
478.2 kJ
Białko
7.6 g
Tłuszcz
6.9 g
Węglowodany
7.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Sód
318.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KARNAWAŁ
10 Przepisów
Polska
Polska