
Urządzenia i Akcesoria
Roladki z ogórka
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
20 porcji
Składniki
-
3 - 4 ogórki gruntowe
-
sól ilość do oprószenia ogórków
-
5 g koperku, świeżego tylko liście
-
180 - 200 g filetów z makreli, w oleju odsączonych, bez skóry, podzielonych na kawałki
-
50 g śmietany, 12% tłuszczu
-
½ - 1 łyżeczka kurkumy, suszonej, mielonej
-
15 - 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
26.8 kcal /
112 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
1.9 g
Węglowodany
0.4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
138.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEKĄSKI I WYPIEKI
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Wytrawne serniczki z łososiem
4 godz. 15 min
Jajka faszerowane buraczkami
30 min
Wytrawna babka z zielonym farszem i jajkami
2 godz. 30 min
Faszerowane jajka z mieloną papryką
35 min
Scones z camembertem
45 min
Mini frittaty z warzywami
35 min
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 min
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40 min
Kolorowe kulki z kurczaka
1 godz. 15 min
Sałatka z szynką, serem i awokado
15 min
Cebule faszerowane ziemniakami (z grilla)
1 godz. 15 min
Sałatka z fasolką szparagową i serem feta
1 godz.