Roladki z ogórka

Roladki z ogórka

3.5 50 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
20 porcji

Składniki

  • 3 - 4 ogórki gruntowe
  • sól ilość do oprószenia ogórków
  • 5 g koperku, świeżego tylko liście
  • 180 - 200 g filetów z makreli, w oleju odsączonych, bez skóry, podzielonych na kawałki
    180 - 200 g makreli, wędzonej, bez skóry i ości, podzielonej na kawałki
  • 50 g śmietany, 12% tłuszczu
  • ½ - 1 łyżeczka kurkumy, suszonej, mielonej
  • 15 - 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 26.8 kcal / 112 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 1.9 g
Węglowodany 0.4 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 138.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...