
Urządzenia i Akcesoria
Roladki z ogórka
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
20 porcji
Składniki
-
ogórki gruntowe3 - 4
-
sól ilość do oprószenia ogórków
-
koperku, świeżego tylko liście5 g
-
filetów z makreli, w oleju odsączonych, bez skóry, podzielonych na kawałki180 - 200 g
-
śmietany, 12% tłuszczu50 g
-
kurkumy, suszonej, mielonej½ - 1 łyżeczka
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego15 - 20 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
26.8 kcal /
112 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
1.9 g
Węglowodany
0.4 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
138.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZEKĄSKI I WYPIEKI
10 Przepisów
Polska
Polska