
Urządzenia i Akcesoria
Sałatka z kapusty włoskiej i gruszek
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 porcje
Składniki
-
cebuli przekrojonej na pół200 g
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście5 gałązek
-
kapusty włoskiej pokrojonej na ok. 3 cm kawałki250 g
-
gruszek twardych, obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki250 g
-
kwaśnej śmietany, 12% tłuszczu150 g
-
musztardy francuskiej15 g
-
miodu1 łyżeczka
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego1 łyżka
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
118 kcal /
493 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

JABŁKA I GRUSZKI
9 Przepisów
Polska
Polska