Urządzenia i Akcesoria
Dip z łososia z koperkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
12 porcji
Składniki
-
400 g wędzonego łososia pokrojonego na kawałki
-
2 gałązki koperku, świeżego tylko liście
-
500 g śmietany, 18% tłuszczu gęstej
-
½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
8.3 g
Kalorie
802.5 kJ /
191.7 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka
35 min
Pieczarki zapiekane z kozim serem
50 min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 godz.
Tapenada z tuńczykiem na plastrach ogórka
20 min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 min
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40 min
Wiosenny twarożek
5 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta z tuńczyka
20 min