Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g wędzonego łososia, pokrojonego na kawałki
- 2 gałązki koperku, świeżego, tylko liście
- 500 g śmietany, 18% tłuszczu, gęstej
- ½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 802.5 kJ / 191.7 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâté z wędzonego pstrąga
1 godz. 20 min
Pasta z kurczaka i sera feta
55min
Pasta z tuńczyka
20min
Kawior z pieczarek
30 min
Sos gribiche
20min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 min
Dip paprykowo-orzechowy
10min
Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka
35min
Pasta z makreli wędzonej
20min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z łososia
5 min