Dip z łososia z koperkiem

Dip z łososia z koperkiem

4.3 49 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
12 porcji

Składniki

  • wędzonego łososia pokrojonego na kawałki
    400 g
  • koperku, świeżego tylko liście
    2 gałązki
  • śmietany, 18% tłuszczu gęstej
    500 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ - 1 łyżeczka

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 191.7 kcal / 802.5 kJ
Białko 8.3 g
Tłuszcz 17.5 g
Węglowodany 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...