
Urządzenia i Akcesoria
Dip z łososia z koperkiem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
12 porcji
Składniki
-
400 g wędzonego łososia pokrojonego na kawałki
-
2 gałązki koperku, świeżego tylko liście
-
500 g śmietany, 18% tłuszczu gęstej
-
½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
191.7 kcal /
802.5 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 godz.
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta jajeczna
5 min
Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka
35 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta z wędliny
10 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Pasta z makreli wędzonej
20 min