![Dip z łososia z koperkiem Dip z łososia z koperkiem](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AB7F33C5-B7F8-4451-82A2-7582AC054467/Derivates/36680FD2-CDA4-4DA4-BBC1-56EF081A1A62.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g wędzonego łososia, pokrojonego na kawałki
- 2 gałązki koperku, świeżego, tylko liście
- 500 g śmietany, 18% tłuszczu, gęstej
- ½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 802.5 kJ / 191.7 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kanapki z pastą z ogórka i ricotty
10 Min
Pasta z kurczaka i sera feta
55min
Pomidory nadziewane pastą z tuńczyka
35 Min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1 Std.
Dressing czosnkowy z serkiem ricotta
10 Min
Pâté z wędzonego pstrąga
1 Std. 20 Min
Pasta z tuńczyka
20 Min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 Min
Pasta z łososia
5 Min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 Min
Pasta z makreli wędzonej
20 Min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 Min