
Urządzenia i Akcesoria
Udziec indyczy zawijany w boczek z ziemniakami
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porcje
Składniki
-
ząbków czosnku30 g
-
rozmarynu, świeżego5 gałązek
-
boczku parzonego, w plastrach150 g
-
udźca z indyka, bez skóry, z kością800 g
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, świeżo mielonego3 szczypty
-
oliwy z oliwek extra virgin20 g
-
wody1300 g
-
ziemniaków pokrojonych na 4 cm kawałki600 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
520 kcal /
2174 kJ
Białko
51 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Polędwiczki wieprzowe na Varomie
2 godz. 15 min
Polędwica po toskańsku
45 min
Polędwica w sosie musztardowym
1 godz. 30 min
Polędwiczka wieprzowa w sosie porowym z ryżem basmati
45 min
Roladki po prowansalsku (Alouettes)
1 godz. 30 min
Marynowane roladki z indyka z rozmarynem
4 godz. 55 min
Bitki wołowe z sosem pieprzowym i szpinakiem
1 godz. 20 min
Polędwica wieprzowa i soczewica ze szpinakiem
20 min
Polędwica wieprzowa w sosie z czerwonego wina z warzywami
45 min
Królik w sosie "Marengo"
1 godz. 10 min
Wołowina w czerwonym winie
2 godz. 10 min
Karkówka po karkonosku
1 godz. 50 min