KUCHNIA ŚLĄSKA

11 Przepisy/-ów

Odkrywamy potrawy regionalne z urządzeniem Thermomix®. 11 klasycznych i ponadczasowych propozycji na dania z kuchni śląskiej. Tradycyjne przepisy dopasowane do przygotowania w urządzeniu Thermomix® gwarantują oszczędność czasu i finalny efekt.

Rolady wołowe z boczkiem i ogórkami kiszonymi

Rolady wołowe z boczkiem i ogórkami kiszonymi

4.4

2godz. 10min

Czorne kluski

Czorne kluski

3.3

3godz. 30min

Modro kapusta

Modro kapusta

4.4

45min

Hekele

Hekele

4.2

2godz. 40min

Wodzionka

Wodzionka

3.5

25min

Krupniok zapiekany w kapuście kiszonej

Krupniok zapiekany w kapuście kiszonej

4.6

1godz. 30min

Karbonatki

Karbonatki

4.4

30min

Karminadle z żymłą

Karminadle z żymłą

4.7

35min

Buchty z sosem truskawkowym

Buchty z sosem truskawkowym

4.8

1godz. 20min

Moczka

Moczka

4.5

45min

Szpajza czekoladowo-cytrynowa

Szpajza czekoladowo-cytrynowa

4.3

1godz. 10min